Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    company
    company
    company

Jwell didegaké ing taun 1997, unit wakil presiden Asosiasi Industri Mesin Plastik China, peralatan ekstrusi plastik, serat kimia putar peralatan pabrikan lengkap, basis produksi perusahaan Jwell udakara udakara 700.000 meter persegi lan kapérang karo 7 pérangan, yaiku dununge ing distrik Jiading, Shanghai, sing dununge kantor pusat perusahaan, Henting lan Zhoushan City, Provinsi Zhejiang, Kota Taicang lan Kota Liyang, Provinsi Jiangsu, Kota Foshan, Provinsi Guangdong, lan Thailand. , perusahaan kasebut duwe 26 perusahaan profesional lan sangang pabrik pangolahan emas skala gedhe lan telung tanduran nitriding perawatan panas, kanthi output tahunan 3000 + (set) set lini produksi ekstrusi plastik bermutu tinggi lan peralatan lengkap liyane, pemasaran ing luwih saka 120 negara lan wilayah.

PAWARTA

news_pic

CHANGZHOU JWELL PLATE AND SHEET EQUIPMENT Co., Ltd.

Jwell didegaké ing taun 1997, unit wakil presiden Asosiasi Industri Mesin Plastika China, peralatan ekstrusi plastik, serat kimia putaran pabrik peralatan lengkap, Basis produksi perusahaan Jwell udakara 700,0000 meter persegi lan kasusun karo 7 bagean.

Industry event, exchange platform—Jingwei Chemical Fiber will meet you at 2021 Shanghai Textile Machinery Exhibition
Pengaruh epidemi kasebut, Pameran Mesin Tekstil Shanghai ora ana luwih saka rong taun. Teknologi anyar industri, peralatan anyar lan ...
JWELL

JWELL

Upacara Pembukaan Kantor Luar Negeri JWELL JWELL JWELL ing Thailand. Kanca-kanca asosiasi industri ing China lan Thailand melu mbukak Ceremo ...
To support global “Anti-epidemic”, CHINA JWELL strongly launched PP Melt-blown Nonwoven fabric production line
Kauntungan Peralatan 1). Pengalaman desain sekrup profesional, plastikasi sing apik, kinerja stabil, cocog kanggo ekstrusi kapasitas tinggi; 2). Precis dhuwur ...