Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

JWELL MACHINERY CO., LTD.

Tim R&D

Luwih saka 480 manajer teknis
Insinyur R&D, udakara 300 wong
Tim R&D duwe pengalaman lan kualitas apik

Kapasitas pangolahan

Sangang pabrik pamrosesan logam gedhe
Telung tanduran nitriding perawatan panas
1000 + Peralatan Pangolahan Lanjut Internasional

Negara seni

Sepuluh Perusahaan Koperasi teknologi tinggi
Luwih saka 1.000 peralatan pangolahan kelas pertama internasional

Pangenalan pasar

Sawetara produk wis dianugerahi dening departemen negara sing relevan

Profil Perusahaan

Jwell didegaké ing taun 1997, unit wakil presiden Asosiasi Industri Mesin Plastik China, peralatan ekstrusi plastik, serat kimia putar peralatan pabrikan lengkap, basis produksi perusahaan Jwell udakara udakara 700.000 meter persegi lan kapérang karo 7 pérangan, yaiku dununge ing distrik Jiading, Shanghai, sing dununge kantor pusat perusahaan, Henting lan Zhoushan City, Provinsi Zhejiang, Kota Taicang lan Kota Liyang, Provinsi Jiangsu, Kota Foshan, Provinsi Guangdong, lan Thailand. , perusahaan kasebut duwe 26 perusahaan profesional lan sangang pabrik pangolahan emas skala gedhe lan telung tanduran nitriding perawatan panas, kanthi output tahunan 3000 + (set) set lini produksi ekstrusi plastik bermutu tinggi lan peralatan lengkap liyane, pemasaran ing luwih saka 120 negara lan wilayah.
Jwell duwe Tim R AND D berkualitas tinggi lan tim Insinyur Mesin mekanik lan Listrik sing berpengalaman, uga basis mesin canggih lan Lokakarya Majelis Standar.

Semangat wirausaha :Kerja keras, Tekun lan inovasi
Misi Perusahaan :
Patut kerja keras lan inovasi, fokus karo pengalaman pelanggan.
Mbangun jaringan ekstrusi eko-global cerdas.

Dhasar produksi Jiangsu Taicang

Basis produksi Shanghai

Pangkalan Produksi Changzhou Liyang

Basis produksi Zhejiang Zhoushan

Dhasar produksi Zhejiang Haining

Kursus pangembangan

  • 1997

    Oktober Pembentukan resmi Shanghai Jinwei Machinery Manufacturing Co., Ltd.

  • 1998

    Rampungake pangembangan serat kimia JW4, JW35, JWA6 sirah gulungan

  • 1999

    Januari Nggawe Lokakarya Pabrik Serat Kimia

  • 2000

    Januari Nggawe Lokakarya Pabrik Serat Kimia

  • 2001

    perusahaan Juni Nggawe pabrik ekstrusi Oktober Nggawe pusat riset lan Pengembangan Extruder Desember Nggawe Cabang Mesin Serat Kimia

  • 2002

    Cabang November Pembentukan cabang mesin ekstrusi DesemberSet Up ekstrusi jinwei lan perusahaan teknologi rekayasa umbi

  • 2003

    April Nggawe Peralatan Kimia Serat Kimia Shanghai Jinwei Co, Ltd. Mei Lokakarya anyar siji lan loro tanduran cabang rampung Oktober Nggawe Lokakarya Roller Roller

  • 2004

    Ltd., Layanan Instalasi Mesin Jinwei Shanghai Co., Ltd., Pabrikan Peralatan Otomasi Listrik Jinwei Co, Ltd, Impor lan Ekspor Mesin Jinwei Shanghai, Ltd.

  • 2005

    Manufaktur Co., Ltd. Pembentukan Dewan Dividen Perusahaan Pipa Jinwei pertama Desember, Nggawe Shanghai Dayun Plastik Alat Daur Ulang Plastik Co, Ltd.

  • 2006

    Juli Nggawe Shanghai Dayun Plastik Daur Ulang Plastik Alat bantu Co, Ltd November merek dagang Jwell sing didaftarkan dening Kantor Merek Dagang Negeri Desember Nggawe Suzhou Jiewell Precision Machinery Co., Ltd.

  • 2007

    April Nggawe Shanghai Jiewei Machinery Manufacturing Co., Ltd. Agustus Nggawe direksi pertama Perusahaan Sekrup Emas Latitude ing Zhoushan

  • 2008

    Manufacturing Co., Ltd., Suzhou Dayun Plastik Alat Daur Ulang Plastik Co, Ltd Desember Nggawe Kelas Mekanik Jinwei Kampus Vokasional lan Teknis Wuhu

  • 2009

    Februari Madeg Papan Pambagi Pertama Suzhou Jinwei Machinery Manufacturing Co., Ltd. Desember Nggawe Suzhou Jieweier Precision Machinery Co., Ltd. Pabrik Roller Sekrup

  • 2010

    September Nggawe dewan dividen pertama saka Cabang Peralatan Berongga Suzhou Jinwei Machinery Manufacturing Co., Ltd. Siapke Suzhou Jieweier Precision Machinery Co., Ltd. Cabang jamur

  • 2011

    Juni Investasi lan panyiapan Dongguan Jiewei Machinery Manufacturing Co., Ltd.

  • 2012

    April Nggawe Mesin Jinwei Liyang Co., Ltd. Agustus Nggawe Mesin Kingway Changzhou Limited

  • 2015

    Juli Pembentukan Changzhou Jinwei Pipe Equipment Manufacturing Co., Ltd., Changzhou Jinwei Extrusion Machinery Manufacturing Co.

  • 2017

    Januari Pembentukan Changzhou Jinwei Sheet Equipment Manufacturing Co., Ltd.

Basis produksi

Perusahaan sing duwe

+
Negara-negara

Jangkoan bisnis

+

Output taunan

Pegawe perusahaan

Mitra