Sugeng rawuh ing situs web!

Jotosan cetakan

  • JWZ-BM30,50,100,160 Blow Molding Machine

    JWZ-BM30,50,100,160 Mesin Blow Molding

    · Cocog kanggo ngasilake macem-macem jinis kothak urea mobil, kothak alat, kursi otomotif, saluran udara otomatis, papan aliran otomatis, bumper lan Spoiler Mobil.
    · Ngadopsi sistem ekstrusi output dhuwur, nglumpukake endhas mati.
    · Miturut macem-macem bahan, sistem penukar layar hidrolik stasiun JW-DB opsional.
    · Miturut ukuran produk sing beda-beda, disesuaikan karo jinis lan ukuran platen.
    · Sistem kontrol servo hidrolik optik.
    · Sealing ngisor optik, robot take-out.