Sugeng rawuh ing situs web!

Piranti puteran serat kimia

  • PET/PA6/Composed POY High Speed Spinning Machines Series

    Seri Mesin Spinning Kecepatan PET / PA6 / POY

    Mesin iki biasane digunakake kanggo muter 30-330dtex polyester POY.
    Ngadopsi sekrup pin tipe LTM, CPF nyawiji terus-terusan digawe ing njero omah, saengga bisa nggedhekake umur muter.
    Paket putar tekanan dhuwur persegi duwur lan ndhuwur sing dipasang ing sisih ndhuwur lan bungkus muter bentuk cangkir kasedhiya.
    Pompa putar planet sing unik lan pompa minyak finish kanthi terpisah.
    Evo lan salib sistem quench kanthi kacepetan mili sing padha lan stabil.
    Konverter lan komponen impor sing dikontrol kanthi individu.
    GR imbuhan anyar, inverter lan komponen sing diimpor.