Sugeng rawuh ing situs web!

Set lengkap peralatan plastik biodegradable

  • Twin Screw Dryer-free Vented PET/PLA Sheet Extrusion Line

    Twin Screw Dryer-Vented PET / PLA Sheet Extrusion Line

    JWELL nggawe garis ekstrusi sekrup kembar paralel kanggo sheet PET, garis iki dilengkapi sistem degassing, lan ora perlu unit pangatusan lan kristalisasi. Garis ekstrusi nduweni sifat kurang energi, proses produksi sederhana lan gampang dirawat. Struktur sekrup sing bisa dipotong bisa nyuda viskositas resin PET, roller kalender tembok sing simetris lan lancip nambah efek pendinginan lan ningkatake katrampilan lan kualitas lembaran. Multi komponen pakan dosis bisa ngontrol persentase materi prawan, bahan daur ulang lan master master kanthi tepat, lembaran iki digunakake kanggo industri kemasan termoforming.

  • PP Meltblown Non-woven Fabric Extrusion Line

    Jalur Ekstrusi Kain Non-tenunan PP Meltblown

    Kain Non-tenunan PP Meltblown umume digawe saka polipropilena, lan diameter serat bisa nganti 1 ~ 5 mikron. Ana akeh kekosongan, struktur alus, lan kemampuan anti-kerut sing apik. Serat ultrafine kanthi struktur kapiler unik nambah nomer lan jembarane serat saben area, saengga kain sing dileburake bisa ditapis, dilindhungi, ngisolasi panas lan nyerep minyak. Bisa digunakake ing lapangan udara, bahan saringan cair, bahan topeng, bahan isolasi termal, bahan nyerep minyak lsp.