Sugeng rawuh ing situs web!

Shysder seri Dyss cilik

Katrangan singkat:

Penghancur batang tunggal DYSS minangka peralatan shredding kanthi macem-macem aplikasi. Iki dirancang kanggo memenuhi persyaratan daur ulang sampah saka macem-macem industri. Bisa digunakake ing macem-macem macem-macem bahan, kalebu macem-macem produk plastik kayata blok, pipa lan tas anyaman, macem-macem kabel bekas, kayu, kertas sampah lan limbah elektronik lan liya-liyane. Ukuran bahan abon gumantung karo fitur material lan langkah sabanjure, lan bahan sing diparut bisa didaur ulang langsung utawa luwih remuk.


Detail Produk

Mesin shredder tunggal-poros yaiku peralatan shredding kanthi performa tinggi, efisiensi tinggi, lan ngasilake dhuwur sing cocog kanggo bahan plastik abon-abon. Cocog kanggo ngrusak produk plastik, pipa, endhas karet, bahan nozel, bahan endhas mesin kanthi kateguhan dhuwur lan kekerasan dhuwur. Shredder tunggal poros tunggal dilengkapi setelan pusher lan sistem kontrol otomatis PLC kanggo mujudake intelijen. Miturut jinis bahan plastik remuk.

Fitur

1. Piso sing bisa obah nganggo bahan DC53 lan piso tetep nganggo bahan D2

2. Kanggo bahan kothong lan volume akeh, piranti pencet materi bisa dipilih

3. Fungsi proteksi overload otomatis supaya ora kakehan lan macet mesin

4. Komponen kontrol listrik utama nggunakake merek internasional kayata Siemens lan Schneider

5. Nggunakake teknologi kombinasi pamisah, agul-agul bisa diganti kanthi cepet lan efektif

6. Tepi nglereni kudu diganti sawise piso sing bisa dipindhah bisa diijolake kaping pindho lan ujung pemotongan digunakake, sing nyuda biaya operasional

7. Layar bisa diganti lan gampang diganti

8. Bilah pandhuan lan blok pandhuan sing dipasang ing kothak meksa bisa diganti lan diatur kanggo njaga meksa stabil lan kenceng ruangan sing ngremuk.

Parameter teknis utama

Model Rotor Dia. Daya drive Blade Rotor Blade Tetep Ukuran Kamar Max
DYSS-600 Φ200 18.5 23 4 600 × 500
DYSS-800 Φ400 37 39 6 800 × 800
Cathetan: Informasi sing didhaptar ing ndhuwur mung kanggo referensi, lini produksi bisa dirancang kanthi syarat pelanggan.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita