Sugeng rawuh ing situs web!

Shredder poros tunggal seri seri DYSSQ

Katrangan singkat:

Supaya ramah lingkungan lan cocog karo macem-macem persyaratan produksi lan ngremukake obyek, DYUN ngluncurake shredder lampu DYSSQ. Cocog kanggo shredding lan daur ulang gerbang, papan tebal plastik, template bangunan, film plastik lan macem-macem kontainer cetakan sing diproduksi nalika ngecor injeksi, cetakan jotosan lan ekstrusi. Miturut cara mangan lan daur ulang situs sing beda-beda, conveyor lan crusher bisa dilengkapi. Shredder iki nduweni pemotong rotary kanthi kecepatan rendah, lan swara kurang, output dhuwur lan luwih ngirit energi.


Detail Produk

Shredder poros tunggal utamane kalebu roller pisau sing bisa dipindhah (spindle + blade), piso, kothak nggawa, braket kothak, sistem panganan, sistem push hidrolik, sistem tenaga, lan sistem listrik. Wenehi sawetara obyek logam ringan lan lancip ing materi sajrone makarya. Ukuran bahan bisa diatur miturut ukuran aperture layar.
Ngolah kabeh jinis bahan endhas mesin, cetakan injeksi, lan sisa ekstrusi, kalebu PP, PE, PET, PC, ABS, nilon, lsp.

Prinsip konstruksi

Sawise bahan kasebut mlebu ing ruangan shredding liwat hopper, kothak push didorong dening stasiun hidrolik kanggo nyurung bahan kasebut menyang roller piso. Rol pisau didhukung nganggo motor, sabuk, katrol lan reducer, lan bahane diparut. Piso sing bisa dipindhah ditrapake kanthi bolt. Ing kursi piso sing bisa dipindhah saka roller piso, nalika peralatan mlaku, bahan kasebut bakal dipotong kanthi interaksi antarane piso sing bisa dipindhah lan piso tetep. Kesenjangan ing antarane piso sing bisa dipindhah lan piso tetep bisa diatur kanthi bolt. Bahan sing dipotong dening shredder poros siji Partikel dibuwang liwat layar, lan ukuran partikel sing dibuwang ditemtokake dening aperture layar.

Parameter teknis utama

Model Rotor Dia.  Daya drive  Blade Rotor Blade Tetep Ukuran Kamar Max
DYSSQ-1000 Φ400 22 × 2 54 5 850 × 1300 × 350
DYSSQ-1400 Φ630 37 × 2 102 7 1200 × 1300 × 550
Cathetan: Informasi sing didhaptar ing ndhuwur mung kanggo referensi, lini produksi bisa dirancang kanthi syarat pelanggan.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk