Sugeng rawuh ing situs web!

JWZ-BM30,50,100,160 Mesin Blow Molding

Katrangan singkat:

· Cocog kanggo ngasilake macem-macem jinis kothak urea mobil, kothak alat, kursi otomotif, saluran udara otomatis, papan aliran otomatis, bumper lan Spoiler Mobil.
· Ngadopsi sistem ekstrusi output dhuwur, nglumpukake endhas mati.
· Miturut macem-macem bahan, sistem penukar layar hidrolik stasiun JW-DB opsional.
· Miturut ukuran produk sing beda-beda, disesuaikan karo jinis lan ukuran platen.
· Sistem kontrol servo hidrolik optik.
· Sealing ngisor optik, robot take-out.


Detail Produk

1. Ing proses cetakan jotosan, parison dibentuk dening wong mati lan inflated ing tekanan sing kurang, sing nemtokake manawa produk cetakan kurang saka residu lan resistensi ketegangan sing luwih dhuwur kayata peregangan, lipatan, lan pengaruh. Urip layanan sing luwih apik.

2. Bahan baku (PE) sing digunakake ing mesin cetak jeblugan ekstrusi duwe resistensi suhu sithik, stabilitas kimia sing apik, lan resistensi retak sing apik.

3. Peralatan cetakan gampang lan gampang dioperasikake, lan pilihan bahan baku luwih jembar.

4. Sawise parison mili liwat endhas extruder, langsung mlebu cetakan jotosan kanggo cetakan tanpa dadi panas sekunder, lan efisiensi produksi dhuwur.

Parameter teknis utama

Model Unit BM30 BM50 BM100 BM160
Volume produk maksimal L 30 50 100 160
Siklus garing Pc / h 600 450 360 300
Struktur sirah mati  Jenis Akumulasi
Dhiameter sekrup utama mm 80 90 100 100
Kapasitas plastisitas maksimal (PE) kg / h 120 180 190 240
Motor nyopir Kw 37 45 55 90
Volume akumulasi L 5.2 6.2 12.8 18
Tenaga motor pompa minyak Kw 15 18.5 22 22
Pasukan Clamping KN 280 400 600 800
Spasi ing antarane platen mm 400-900 450-1200 500-1300 500-1400
Ukuran maksimal mm 550 * 650 700 * 850 800 * 1200 900 * 1450
Kekuwatan panas saka endhas mati Kw 20 28 30 30
Ukuran platen W * H mm 740 * 740 880 * 880 1020 * 1000 1120 * 1200
Ukuran mesin L * W * H m 4.3 * 2.2 * 3.5 5.6 * 2.4 * 3.8 5.5 * 2.5 * 4.0 7 * 3.5 * 4
Bobot mesin T 12 13.5 16 20
Total kekuwatan Kw 95 110 135 172

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk