Sugeng rawuh ing situs web!

JWELL

Upacara Pembukaan Kantor Luar Negeri BKWELL JWELL DWELL ing Thailand. Kanca-kanca asosiasi industri ing China lan Thailand melu upacara pembukaan Kantor Luar Negeri BKWELL JWELL DWELL.

Pimpinan Asosiasi Plastik China ujar ing pesen selamat yen Jwell minangka unit wakil presiden Asosiasi Industri Mesin Plastika China lan pimpinan industri industri mesin ekstrusi Tiongkok suwene wolung taun. Jwell minangka promotor aktif lan pimpinan profil profil plastik, pipa lan sheet. Kanthi pangembangan ekonomi China, kita cenderung dadi pabrikan kanggo pangripta. Muga-muga pendirian kantor Thailand bakal menehi dhukungan lan pitulung kanggo luwih akeh perusahaan ing industri plastik Tionghoa ing jaban rangkah.

Mr.HE Haichao, ketua Perusahaan Jwell, matur nuwun marang para tamu, kanca lan kabeh pihak sing melu upacara pembukaan kantor. Wong Jwell ngrasakake kabecikan saka Thailand. Kita bakal janji manawa nyoba sing paling apik kanggo ngladeni para pelanggan ing Thailand lan Asia Tenggara. Wiwit taun 2004, JWELL adol sekrup lan extruder ing Thailand. Ing mbesuk, Kantor Thailand bakal terus ngasilake nilai kanggo para pelanggan kanthi produk sing luwih apik lan layanan sing luwih trep liwat inovasi teknologi, layanan, lan manajemen. Ing pameran InterPlas Thailand ing taun 2019 iki, kita duwe extruder, crusher, mesin cetakan, lan liya-liyane.
BKWELL nuduhake mesin cetakan jotosan otomatis ing kios kanthi teknologi canggih sing bisa digunakake ing kemasan, kebutuhan sedina, industri medis lan liyane.


Wektu kiriman: Apr-23-2021