Sugeng rawuh ing situs web!

Acara industri, platform pertukaran — Serat Kimia Jingwei bakal ketemu sampeyan ing Pameran Mesin Tekstil Shanghai 2021

Pengaruh epidemi kasebut, Pameran Mesin Tekstil Shanghai ora ana luwih saka rong taun. Teknologi anyar industri, peralatan anyar, lan macem-macem solusi dibutuhake banget supaya bisa ditampilake menyang pasar lan supaya bisa menehi umpan balik pasar; ing wektu sing padha, sawise kena pengaruh epidemi kasebut, ana jurang pasar sing gedhe lan tabungan jangka panjang. Panjaluk docking bakal dipicu. Pameran Mesin Tekstil Internasional China lan Pameran ITMA Asia, sing bakal dianakake ing Pusat Pameran Nasional lan Pameran Nasional Hongqiao saka 12 nganti 16 Juni, pancen nyenengake. Apa pinunjul saka Suzhou Jinwei Chemical Fiber Equipment Co., Ltd.?
Otomatis integral + solusi sistem kontrol IoT
Muncul teknologi anyar terus-terusan lan katalisis epidemi mahkota anyar, bebarengan karo pangembangan industri tekstil lan kebutuhan upgrade industri kanthi kualitas tinggi, wis nyedhiyakake persyaratan anyar kanggo peralatan cerdas. Suzhou Jinwei Chemical Fiber Equipment Co., Ltd. liwat panyiapan lan praktek pabrik digital, digabung karo intelijen buatan 5G +, data amba lan teknologi komputasi awan, sekitar realisasi kendali otomatisasi sing cerdas, integrasi sistem perangkat lunak, informasi lan teknologi liyane kanthi mesin tekstil lan teknologi tekstil Tutup integrasi lan nyedhiyakake solusi lokal multi-skenario kanggo mbantu peningkatan daya saing rantai industri.
Polyester / nilon / komposit POY muter peralatan proses lengkap
Piranti kasebut nyakup luwih saka 20 seri peralatan utama kayata mesin putar, winder kecepatan tinggi, rol panas, lsp. Lan wis dingerteni dening pangguna ing omah lan ing luar negeri. Peralatan Spinning duwe ciri konfigurasi sing sugih, kualitas produk sing stabil, operasi peralatan sing dipercaya, efisiensi lan hemat energi sing dhuwur, lan perlindungan lingkungan;
1) Jinis sekrup bimetal, barel, lan desain pipa khusus digunakake.
2) Kothak hemat energi, dilengkapi komponen berbentuk cangkir tekanan tinggi sing dipasang ing ngisor.
3) Pompa putar planet sing unik, pompa minyak transmisi kapisah, dilengkapi piranti nyedhot monomer sing dirancang kanthi apik.
4) Serangkaian sistem pendinginan kanthi pangowahan udara sing seragam lan stabil lan ngunekake hawa sisih.
5) Plat pandhuan bisa diangkat lan diturunake, lan operasi nginggilake sirah luwih gampang.
6) Winder switching otomatis kanthi kecepatan dhuwur kanthi nduwurke tumpukan tliti, tingkat sukses ganti dhuwur, nggawe kue sutra sing apik, lan kinerja santai sing apik. Nggawa luwih akeh pilihan lan entuk manfaat sing apik kanggo pangguna.
1
Fokus karo sektor sing akeh tuwuh ing jaman pasca epidemi
Sawise epidemi pneumonia mahkota anyar, kesadaran masarakat babagan perlindungan kesehatan wis saya tambah, lan kain lan teknologi sing gegandhengan karo antibakteri, antivirus, fungsional, lan olahraga bakal nyebabake tren tuwuh sing gedhe. Panjaluk produk anti-epidemi kayata topeng lan sandhangan protèktif saya larang. Akeh merek internasional uga ngluncurake produk kanthi konsep anti-epidemi. Suzhou Jinwei Chemical Fiber Equipment Co., Ltd. uga wis tepat wektu nganyari produk lan ngoptimalake lini produksi non-anyaman spunbond ing lapangan medis lan kebersihan.
2
Inovasi cerdas, "menang" kanggo nyambung karo masa depan
Tampilan produk inovatif minangka subyek penting ing saben pameran. Kanca-kanca ing industri kasebut maju ing kompetisi lan pengembangan inovasi berkelanjutan. Wong-wong Jinwei mesthi duwe sikap andhap asor lan semangat sing darmabakti lan profesional, lan setya terus-terusan nyurung peralatan lengkap serat kimia sing paling cocog kanggo pangguna ing saindenging jagad, lan ing wektu sing padha ngladeni pelanggan Nggawe nilai tambah lan nyedhiyakake pangguna karo pengalaman pokok. Liwat inovasi produk, inovasi teknologi, inovasi manajemen, lan inovasi budaya, perusahaan pungkasane bisa dadi perusahaan utama ing industri kasebut.
3
4


Wektu kiriman: Jun-01-2021