Sugeng rawuh ing situs web!

Kanggo ndhukung "Anti-epidemi" global, CHINA JWELL ngluncurake lini produksi kain Nonwoven PP Melt-blow

Kauntungan Peralatan

1). Pengalaman desain sekrup profesional, plastikasi sing apik, kinerja stabil, cocog kanggo ekstrusi kapasitas tinggi;
2). Sistem filter presisi tinggi lan sistem pompa lebur, tekanan ekstrusi kontrol loop cedhak kanthi stabil;
3). Ekstrusi presisi tinggi komponen mati lan spinneret, gawe produk sing apik;
4). Sistem sabuk tahan sabuk tahan suhu profesional sing profesional, desain sistem tekanan negatif sing dioptimalake;
5). Sliding online kanthi otomatis, sistem berliku, operasi stabil kanthi kecepatan tinggi;
6). Ngadopsi sistem kontrol integral PLC kinerja tinggi Siemens;
7). Layanan mandhiri, dilengkapi tungku suhu tinggi, elektret statis, reresik vakum lan peralatan uji coba ;

Kanthi pecah "COVID-19" ing tembung kasebut, CHINA JWELL wis nguntungake prestasi ing industri serat kimia lan kain nonwoven sajrone pirang-pirang taun. Sajrone epidemi kasebut, kanthi panjaluk mendesak akeh pelanggan lawas lan pamrentah sing gegandhengan, JWELL miwiti ngatur R&D lan tenaga produksi, kanthi kuat ngluncurake lini produksi kain non-tenunan PP-polipropilena, mesin JWELL minangka salah sawijining ekstrusi plastik terkenal pabrikan peralatan, kanggo ngatasi kahanan sing angel ing jagad iki, nuduhake peran korporat sing gedhe. Minangka pabrikan kondhisi bahan kain cair-klompok Fajar, lan pimpinan industri domestik liyane wis kerja sama karo kita, CHINA JWELL nyedhiyakake PP leleh lini produksi kain sing dudu tenunan, ndhukung kabeh karya "anti-epidemi" global.

Kaya sing wis dingerteni, kain nonwoven sing dileburake minangka bahan utama topeng pelindung medis, lan minangka kunci kanggo nglawan perang epidemi. CHINA JWELL bisa nyedhiyakake lini produksi kain nonwoven wiyar 800mm-3200mm kanthi cepet liwat kauntungan teknis dhewe suwene pirang-pirang taun. Nganggo komponen inti berkualitas tinggi, lini produksi teknologi canggih, lan otomatisasi dhuwur. Saiki, luwih saka 30 set lini produksi kinerja tinggi lan output dhuwur wis diwiwiti produksi. Mati sing diencerke minangka komponen inti saka lini produksi, didhukung dening mitra sing apik banget sing diwakili dening Zhejiang JCTIMES Die Co. lsp., Kanthi efektif nyepetake pangiriman jalur produksi. Saiki, lini produksi lengkap bisa dikirim menyang pelanggan ing pangiriman 60-70 dina, sing menehi jaminan kuat kanggo kerja cepet komisioning lan pencegahan epidemi.


Wektu kiriman: Apr-23-2021