Sugeng rawuh ing situs web!

Baris produksi sheet plastik PC / PMMA / GPPS / ABS

Katrangan singkat:

Ruang lingkup aplikasi: Taman, Dekorasi Hiburan Aneh lan papan anjungan teras; dekorasi interior lan eksterior bangunan komersial, tembok tirai bangunan kutha modern; Wadah Udara Transparan, kaca depan motor, pesawat, sepur, kapal, mobil, mobil, kapal selam lan perisai militer lan polisi kaca; Booth Telpon, Tanda Jalan Pariwara, tampilan tampilan tampilan kothak cahya kanthi tampilan tampilan; Alangan swara ing dalan tol lan dalan gedhe kutha.


Detail Produk

Kauntungan Produk

Papan Ketahanan PC, Papan Gelombang

Papan Kulkas ABS, HIPS / GPPS
Model utilitas umume digunakake kanggo lawang lan kandung empedu saka kulkas, liner njero, laci, piring sing nampa banyu, dispenser banyu, lsp.

Papan Sanitaryware ABS / PMMA Sanitaryware Composite Board Sanitary Board
Kanggo produk sanitasi kayata: Bak mandi, kamar mandhi, kamar uap, Tenggelam //n/n

Papan Komposit ABS / PC Baggage plate Composite
Utamane digunakake kanggo kabeh jinis barang, barang, tas santai lan liya-liyane.

Lembar Paduan pelat ABS / ABS + PC
Panggunaan utama: Atap Mobil, Panel Instrumen; panel kursi, panel lawang, bingkai jendhela; motor, dune buggy, Skuter, golf cart lan cangkang liyane.

Parameter teknis

Model JWS130 / 38-2200 JWS120 / 38-1400
Materi PC, PMMA, GPPS, ABS PC, PMMA, GPPS, ABS
Jembar Produk 2200mm 1400mm
Produk Kandel 1,5-10mm 1,5-10mm
Spesifikasi Extruder Ø130 / 38 ; Ø45 / 30 Ø120 / 38
Kapasitas (Maks.) 550Kg / jam 450Kg / jam
Cathetan: Informasi sing didhaptar ing ndhuwur mung kanggo referensi, lini produksi bisa dirancang kanthi syarat pelanggan.

Sekrup peralatan lini produksi plastik PC, PMMA nggunakake fungsi campuran khusus lan desain kapasitas plastikisasi tinggi. Kepala mati jenis gantungan nggunakake desain throttling dobel khusus, kanthi penyesuaian kasar lan apik, supaya kekandelan lembar bisa diatur kanthi luwih akurat. Peralatan lini produksi lembar plastik PC / PMMA / GPPS / ABS sing diproduksi dening Jwell minangka alternatif kanggo peralatan kelas impor ing babagan konsumsi energi, intelijen, indikator otomatis, standar keamanan, lan standar proses, nanging duwe biaya- kauntungan efektif.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita