Sugeng rawuh ing situs web!

Baris produksi Lembar Proteksi Lingkungan PET / PLA / CPET

Katrangan singkat:

Jalur produksi lembar PET / PLA jenis pembuangan bebas sekrup kembar duwe kaluwihan saka konsumsi energi sithik, proses sederhana, operasi sing gampang lan pangopènan peralatan, lan struktur kombinasi sekrup sing unik kanthi efektif nyuda viskositas resin PET / PLA, roller tembok tipis simetris nambah efisiensi pendinginan lan nambah produktivitas lan kualitas lembaran. Piranti mangan multi-komponen kanthi wajar bisa ngontrol proporsi bahan anyar, materi bali, masterbatch warna, lsp. Lembaran kasebut bisa digunakake ing bidang pencetakan blister lan kemasan.


Detail Produk

Parameter teknis utama

Model Model extruder Ketebalan produk (mm) Tenaga motor utama (kw) Kapasitas ekstrusi maksimal (kg / jam)
Multi lapisan JWE75 / 40 + JWE52 / 40-1000 0.15-1.5 132/55 500-600
Lapisan siji JWE75 / 40-1000 0.15-1.5 160 450-550
Efisiensi banget JWE95 / 44 + JWE65 / 44-1500 0.15-1.5 250/75 1000-1200
Cathetan: Informasi sing didhaptar ing ndhuwur mung kanggo referensi, lini produksi bisa dirancang kanthi syarat pelanggan.

Wiwit tekane sheet PET, amarga sifat pembentuk serat sing apik, mula digunakake ing industri serat sintetis. Ing industri plastik, wiwitane diwatesi kanggo nggawe film berorientasi biseksial, banjur digunakake ing kontainer kothong. Saiki, lembar PET sing diproduksi kanthi metode ekstrusi termoform lan diproses dadi macem-macem produk kemasan. Nduweni sifat alangi gas sing apik, ora ngemot aditif liyane, murni lan higienis, duwe ketahanan lan kepanjangan sing apik, lan daur ulang sing apik banget. Lan ciri liyane, digunakake ing macem-macem industri percetakan kemasan lan pariwara kayata peralatan listrik, dolanan, panganan, lsp.

Jwell duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing industri ekstrusi plastik. Pangerten sing jero babagan teknologi ekstrusi plastik lan kemampuan ngolah logam sing apik banget kualitase unik. Akumulasi jangka panjang pengalaman debugging produksi, pemahaman teknologi ekstrusi anyar, lan implementasi lengkap sistem manajemen mutu ISO 9001: 2015 lan CE sing disertifikasi ing saben aspek manajemen produksi. Kita ngawasi lan ngatur kualitas produk lan layanan purna jual kanthi kabeh cara kanggo memenuhi syarat sing ketat para pelanggan, dadi mitra sing dipercaya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita