Sugeng rawuh ing situs web!

Jalur Ekstrusi Kain Non-tenunan PP Meltblown

Katrangan singkat:

Kain Non-tenunan PP Meltblown umume digawe saka polipropilena, lan diameter serat bisa nganti 1 ~ 5 mikron. Ana akeh kekosongan, struktur alus, lan kemampuan anti-kerut sing apik. Serat ultrafine kanthi struktur kapiler unik nambah nomer lan jembarane serat saben area, saengga kain sing dileburake bisa ditapis, dilindhungi, ngisolasi panas lan nyerep minyak. Bisa digunakake ing lapangan udara, bahan saringan cair, bahan topeng, bahan isolasi termal, bahan nyerep minyak lsp.


Detail Produk

Parameter teknis utama

Model  Diameter sekrup  Materi  Jembar produk Kapasitas (Maks.)  Tenaga motor utama
JW65 65 PP / PLA 800mm 500-600kg / d 22KW
JW90 90 PP / PLA 1600mm 1200-1500kg / d 45KW
JW105 105 PP / PLA 2400mm 2000-2500kg / d 55KW
JW135 135 PP / PLA 3200mm 3000-3500kg / d  75KW

Dhiameter serat kain sing diprodhuksi dening peralatan bisa nganti mikrometer. Serat ultra-apik iki kanthi struktur kapiler unik nambah jumlah lan jembarane serat saben area, saéngga kain sing diunekake nyawiji duwe filtrasi, tameng, insulasi panas lan nyerep minyak. Bisa digunakake ing lapangan udara, bahan saringan cair, bahan isolasi, bahan nyerep, bahan topeng, bahan isolasi termal lan kain lap.

Produk sing diproduksi kanthi garis otomatis kudu duwe output sing cukup gedhe; desain produk lan teknologi kudu maju, stabil, lan andal, lan tetep ora diganti suwe-suwe. Panggunaan jalur otomatis ing produksi massal lan massal bisa nambah produktivitas tenaga kerja, nyetabilake lan ningkatake kualitas produk, ningkatake kahanan tenaga kerja, nyuda area produksi, nyuda biaya produksi, nyepetake siklus produksi, njamin keseimbangan produksi, lan duwe mupangat ekonomi sing signifikan.

Jwell duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing industri ekstrusi plastik. Pangerten sing jero babagan teknologi ekstrusi plastik lan kemampuan ngolah logam sing apik banget kualitase unik. Akumulasi jangka panjang pengalaman debugging produksi, pemahaman teknologi ekstrusi anyar, lan implementasi lengkap sistem manajemen mutu ISO 9001: 2015 lan CE sing disertifikasi ing saben aspek manajemen produksi. Kita ngawasi lan ngatur kualitas produk lan layanan purna jual kanthi kabeh cara kanggo memenuhi syarat sing ketat para pelanggan, dadi mitra sing dipercaya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita