Sugeng rawuh ing situs web!

Piranti granulasi daur ulang plastik

  • DYSSQ series light single-shaft Shredder

    Shredder poros tunggal seri seri DYSSQ

    Supaya ramah lingkungan lan cocog karo macem-macem persyaratan produksi lan ngremukake obyek, DYUN ngluncurake shredder lampu DYSSQ. Cocog kanggo shredding lan daur ulang gerbang, papan tebal plastik, template bangunan, film plastik lan macem-macem kontainer cetakan sing diproduksi nalika ngecor injeksi, cetakan jotosan lan ekstrusi. Miturut cara mangan lan daur ulang situs sing beda-beda, conveyor lan crusher bisa dilengkapi. Shredder iki nduweni pemotong rotary kanthi kecepatan rendah, lan swara kurang, output dhuwur lan luwih ngirit energi.

  • Dyss series small single-shaft Shredder

    Shysder seri Dyss cilik

    Penghancur batang tunggal DYSS minangka peralatan shredding kanthi macem-macem aplikasi. Iki dirancang kanggo memenuhi persyaratan daur ulang sampah saka macem-macem industri. Bisa digunakake ing macem-macem macem-macem bahan, kalebu macem-macem produk plastik kayata blok, pipa lan tas anyaman, macem-macem kabel bekas, kayu, kertas sampah lan limbah elektronik lan liya-liyane. Ukuran bahan abon gumantung karo fitur material lan langkah sabanjure, lan bahan sing diparut bisa didaur ulang langsung utawa luwih remuk.