Sugeng rawuh ing situs web!

Produk

  • PET/PA6/Composed POY High Speed Spinning Machines Series

    Seri Mesin Spinning Kecepatan PET / PA6 / POY

    Mesin iki biasane digunakake kanggo muter 30-330dtex polyester POY.
    Ngadopsi sekrup pin tipe LTM, CPF nyawiji terus-terusan digawe ing njero omah, saengga bisa nggedhekake umur muter.
    Paket putar tekanan dhuwur persegi duwur lan ndhuwur sing dipasang ing sisih ndhuwur lan bungkus muter bentuk cangkir kasedhiya.
    Pompa putar planet sing unik lan pompa minyak finish kanthi terpisah.
    Evo lan salib sistem quench kanthi kacepetan mili sing padha lan stabil.
    Konverter lan komponen impor sing dikontrol kanthi individu.
    GR imbuhan anyar, inverter lan komponen sing diimpor.

  • Twin Screw Dryer-free Vented PET/PLA Sheet Extrusion Line

    Twin Screw Dryer-Vented PET / PLA Sheet Extrusion Line

    JWELL nggawe garis ekstrusi sekrup kembar paralel kanggo sheet PET, garis iki dilengkapi sistem degassing, lan ora perlu unit pangatusan lan kristalisasi. Garis ekstrusi nduweni sifat kurang energi, proses produksi sederhana lan gampang dirawat. Struktur sekrup sing bisa dipotong bisa nyuda viskositas resin PET, roller kalender tembok sing simetris lan lancip nambah efek pendinginan lan ningkatake katrampilan lan kualitas lembaran. Multi komponen pakan dosis bisa ngontrol persentase materi prawan, bahan daur ulang lan master master kanthi tepat, lembaran iki digunakake kanggo industri kemasan termoforming.

  • PP Meltblown Non-woven Fabric Extrusion Line

    Jalur Ekstrusi Kain Non-tenunan PP Meltblown

    Kain Non-tenunan PP Meltblown umume digawe saka polipropilena, lan diameter serat bisa nganti 1 ~ 5 mikron. Ana akeh kekosongan, struktur alus, lan kemampuan anti-kerut sing apik. Serat ultrafine kanthi struktur kapiler unik nambah nomer lan jembarane serat saben area, saengga kain sing dileburake bisa ditapis, dilindhungi, ngisolasi panas lan nyerep minyak. Bisa digunakake ing lapangan udara, bahan saringan cair, bahan topeng, bahan isolasi termal, bahan nyerep minyak lsp.

  • PC/PMMA/GPPS/ABS plastic sheet production line

    Baris produksi sheet plastik PC / PMMA / GPPS / ABS

    Ruang lingkup aplikasi: Taman, Dekorasi Hiburan Aneh lan papan anjungan teras; dekorasi interior lan eksterior bangunan komersial, tembok tirai bangunan kutha modern; Wadah Udara Transparan, kaca depan motor, pesawat, sepur, kapal, mobil, mobil, kapal selam lan perisai militer lan polisi kaca; Booth Telpon, Tanda Jalan Pariwara, tampilan tampilan tampilan kothak cahya kanthi tampilan tampilan; Alangan swara ing dalan tol lan dalan gedhe kutha.

  • PET/PLA/CPET Environmental Protection Sheet production line

    Baris produksi Lembar Proteksi Lingkungan PET / PLA / CPET

    Jalur produksi lembar PET / PLA jenis pembuangan bebas sekrup kembar duwe kaluwihan saka konsumsi energi sithik, proses sederhana, operasi sing gampang lan pangopènan peralatan, lan struktur kombinasi sekrup sing unik kanthi efektif nyuda viskositas resin PET / PLA, roller tembok tipis simetris nambah efisiensi pendinginan lan nambah produktivitas lan kualitas lembaran. Piranti mangan multi-komponen kanthi wajar bisa ngontrol proporsi bahan anyar, materi bali, masterbatch warna, lsp. Lembaran kasebut bisa digunakake ing bidang pencetakan blister lan kemasan.

  • TPE/TPO/PVC Flooring Footmat Extrusion line

    TPE / TPO / PVC Flooring Footmat Extrusion line

    Utamane digunakake kanggo ngasilake gulungan kulit PVC Lantai. Kulit Lantai PVC nduweni kinerja anti-gesekan, resistensi korosi, tahan skid, resistensi sing ora bisa diobong lan bisa ngobong, lan akeh digunakake ing mobil, hotel, papan hiburan, aula pameran, omah, lsp. Struktur lini produksi iki gampang, lan gampang dienggo. Manut kebutuhan pelanggan, dilengkapi komponen liyane, digunakake kanggo ngasilake lapisan siji, produksi komposit multi-lapisan lan uga bisa dilengkapi unit unreeling, digunakake kanggo ngasilake batin produksi utawa senyawa permukaan sing ora dirajut lan film dekorasi PVC, lsp.

  • SPC Environmental Floor Extrusion Line

    Jalur Ekstrusi Lantai Lingkungan SPC

    Baris produksi Lantai Perlindungan Lingkungan SPC digawe saka bahan dasar PVC sing diekstrusi dening extruder, film warna PVC + lapisan tahan aus PVC + Film ngisor PVC dipencet lan dipasang ing siji wektu kanthi papat kalender roller. Produk kasebut gampang diproses, disisipake kanthi panas lan tanpa lem.

  • JWZ-BM30,50,100,160 Blow Molding Machine

    JWZ-BM30,50,100,160 Mesin Blow Molding

    · Cocog kanggo ngasilake macem-macem jinis kothak urea mobil, kothak alat, kursi otomotif, saluran udara otomatis, papan aliran otomatis, bumper lan Spoiler Mobil.
    · Ngadopsi sistem ekstrusi output dhuwur, nglumpukake endhas mati.
    · Miturut macem-macem bahan, sistem penukar layar hidrolik stasiun JW-DB opsional.
    · Miturut ukuran produk sing beda-beda, disesuaikan karo jinis lan ukuran platen.
    · Sistem kontrol servo hidrolik optik.
    · Sealing ngisor optik, robot take-out.

  • DYSSQ series light single-shaft Shredder

    Shredder poros tunggal seri seri DYSSQ

    Supaya ramah lingkungan lan cocog karo macem-macem persyaratan produksi lan ngremukake obyek, DYUN ngluncurake shredder lampu DYSSQ. Cocog kanggo shredding lan daur ulang gerbang, papan tebal plastik, template bangunan, film plastik lan macem-macem kontainer cetakan sing diproduksi nalika ngecor injeksi, cetakan jotosan lan ekstrusi. Miturut cara mangan lan daur ulang situs sing beda-beda, conveyor lan crusher bisa dilengkapi. Shredder iki nduweni pemotong rotary kanthi kecepatan rendah, lan swara kurang, output dhuwur lan luwih ngirit energi.

  • Dyss series small single-shaft Shredder

    Shysder seri Dyss cilik

    Penghancur batang tunggal DYSS minangka peralatan shredding kanthi macem-macem aplikasi. Iki dirancang kanggo memenuhi persyaratan daur ulang sampah saka macem-macem industri. Bisa digunakake ing macem-macem macem-macem bahan, kalebu macem-macem produk plastik kayata blok, pipa lan tas anyaman, macem-macem kabel bekas, kayu, kertas sampah lan limbah elektronik lan liya-liyane. Ukuran bahan abon gumantung karo fitur material lan langkah sabanjure, lan bahan sing diparut bisa didaur ulang langsung utawa luwih remuk.