Sugeng rawuh ing situs web!

TPE / TPO / PVC Flooring Footmat Extrusion line

Katrangan singkat:

Utamane digunakake kanggo ngasilake gulungan kulit PVC Lantai. Kulit Lantai PVC nduweni kinerja anti-gesekan, resistensi korosi, tahan skid, resistensi sing ora bisa diobong lan bisa ngobong, lan akeh digunakake ing mobil, hotel, papan hiburan, aula pameran, omah, lsp. Struktur lini produksi iki gampang, lan gampang dienggo. Manut kebutuhan pelanggan, dilengkapi komponen liyane, digunakake kanggo ngasilake lapisan siji, produksi komposit multi-lapisan lan uga bisa dilengkapi unit unreeling, digunakake kanggo ngasilake batin produksi utawa senyawa permukaan sing ora dirajut lan film dekorasi PVC, lsp.


Detail Produk

Keuntungan kinerja tungku berbusa XPE:
1) Bagean preheating lan cross-linking wis diganti banget kanggo nyuda ruang kapasitas panas nalika memenuhi syarat proses. Sanalika, energi bakal disimpen.
2) Distribusi panas ing tungku ngatasi cacat panyebaran panas sing ora wajar ing tungku asing, lan luwih cedhak karo persyaratan panas kerja busa XPE. Gawe busa XPE ing kisaran proses sing cukup jembar, umpluk kanthi stabil lan stabil.
3) Output gedhe. Antarane tungku umbi sing saiki diproduksi ing China, tungku telung tahap kita duwe output luwih saka 200 kg / jam. Kajaba iku, sel busa XPE luwih kandhel tinimbang tungku rong tahap. Konsumsi gas padha karo tungku rong tahap.
4) Bolongan pengamatan disetel ing panel tembok ing bagean umpluk. Sanalika, struktur baffle disetel ing metu saka tungku sing umpluk, lan ukuran cangkeme tungku disetel sesuai karo kondisi produksi, supaya bisa ngasilake efek ngirit energi.
5) Rasio ekspansi bisa nganti 35-40 kali.

Parameter teknis utama

Jinis Lapisan dobel Telung lapisan
Jembar produk 1500-2000mm 2000-3000mm
Spesifikasi extruder SJZ65 / 132 - SJZ80 / 156 SJZ65 / 132 - SJZ80 / 156 - SJZ65 / 132
Kapasitas output maksimal 500-550kg / jam 600-750kg / jam
Tenaga motor utama 37kw / 55kw 37kw / 55kw / 37kw
Cathetan: Informasi sing didhaptar ing ndhuwur mung kanggo referensi, lini produksi bisa dirancang kanthi syarat pelanggan.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita