Sugeng rawuh ing situs web!

Twin Screw Dryer-Vented PET / PLA Sheet Extrusion Line

Katrangan singkat:

JWELL nggawe garis ekstrusi sekrup kembar paralel kanggo sheet PET, garis iki dilengkapi sistem degassing, lan ora perlu unit pangatusan lan kristalisasi. Garis ekstrusi nduweni sifat kurang energi, proses produksi sederhana lan gampang dirawat. Struktur sekrup sing bisa dipotong bisa nyuda viskositas resin PET, roller kalender tembok sing simetris lan lancip nambah efek pendinginan lan ningkatake katrampilan lan kualitas lembaran. Multi komponen pakan dosis bisa ngontrol persentase materi prawan, bahan daur ulang lan master master kanthi tepat, lembaran iki digunakake kanggo industri kemasan termoforming.


Detail Produk

Parameter teknis utama

Model  Multi lapisan  Lapisan siji Efisiensi banget
Spesifikasi extruder JW75 & 36 / 40-1000 JW75 / 40-1000 JW95 & 52 / 44-1500
 Kandel produk 0.15-1.5mm 0.15-1.5mm 0.15-1.5mm
 Bubuk motor utama 110kw / 45kw 110kw 250kw / 55kw
 Kapasitas ekstrusi maksimal 500kg / jam 450kg / jam 800-1000kg / jam
Cathetan: Spesifikasi bisa diganti tanpa kabar sadurunge.

Kaluwihan saka lini produksi sheet biodegradable

1. Sistem kontrol canggih sing cerdas, kacepetan transmisi jaringan cepet, saengga kesalahan transmisi informasi suda banget, lan kacepetan, tekanan, lan material sing ngirimake peralatan luwih stabil; sistem kontrol sing efisien lan stabil bisa nyadari garis 1-80m / menit. kacepetan

2. Bagean nduwurke tumpukan nggunakake kontrol servo, sing luwih akurat, lan nduwe fungsi sinkronisasi kacepetan karo kabeh mesin, sing nggawe puteran luwih gampang lan gampang, lan luwih aman.

3. Set kabeh nganggo kontrol servo konversi frekuensi pertama merek baris pertama Siemens, kontrol teknologi transmisi Ethernet, kanggo nggayuh efisiensi tinggi, presisi tinggi, stabilitas dhuwur, lan keamanan dhuwur. Yen peralatan gagal, bisa kanthi cepet nemokake kesalahan lan ngatasi jarak jauh. Saluran bisa diwujudake kanthi diagnosis Tingkat HMI lan analisis kesalahan, nyuda debug lan downtime produksi. Sistem digital dhuwur nggawe debugging dadi luwih gampang lan perawatan luwih trep.

4. Sistem layanan purna jual lengkap, wiwit instalasi peralatan lan komisioning nganti manufaktur produk bermutu, lan menehi dhukungan teknis seumur hidup, saengga pelanggan ora kuwatir.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita